Over mij .....

Marco Roodzant

Diversionist !

Aangenaam .......

 

58 ben ik ...

en aardig bereisd in t leven !

 

Woonachtig op " De appelhoeve " een prachtige oude boerderij die ook dienst doet al Bed & Breakfast !

 

Gepassioneerd liefhebber van Brocante en alles met een knipoog naar vroeger  , ben in mn jongere jaren mede-eigenaar geweest van een van de meest bijzondere restaurants van Noord-holland , en ben later na vele jaren Horeca , interieurs gaan bouwen .

 

Natuurlijk alles met een flinke knipoog naar wat ooit eens was , heb Engelse Pubs voorzien van mn creatieve handtekening , in de denk-tank gezeten  van de eerste LaPlace restaurants , en de Dome s van Center parcs .

 

Pretpark in Duitsland voorzien van een nostalgische eet-straat ... en meer van zuks ...

 

Als een soort van uitsstapje ben ik daardoor ook op brocantemarkten en events gaan staan ... gewoon uit passie ... en liefde voor Brocante !

 

En sinds enkele jaren  organiseer ik ze ook zelf ... ontstaan uit t feit dat ik de gevestigde events alleen maar groter zag worden , ( en duurder ) besloot ik zelf in noord-holland kleinschalige markten op te zetten , met de sfeer die je ook wel tegenkomt in Belgie & Frankrijk .

 

Nu enkele jaren verder prijs ik mij gelukkig dat ik een prachtige groep brocanteurs om me heen heb verzameld , en wat food-specialisten , en dat we , al zeg ik t zelf , een keur aan prachtige brocante markten toegevoegd hebben aan t aanbod in Noord-Nederland .

 

ik zou zeggen ...

Kom ons eens beleven ,

op een van de vele marktdagen ...

 

Je bent welkom !

 

Graag tot ziens ...

Marco Roodzant

 

 

 

 

 

 

 

 


Info :

In Nieuwe Niedorp tref je een kleine Markt , sfeervol , en gemoedelijk , meestal iets van vijfentwintig kramen met TOP-brocanteurs !

 

In Schagen tref je een grotere markt , midden in t centrum tussen de heerlijke terrassen die Schagen rijk is , ongeveer 60 kramen vinden hier een plek ...

 

Voor exacte adressen en tijden / datums kijk je even op de brocante agenda , links bovenin !